Избирател изпратил бюлетина с марка за 200 000 долара.

На същия плик е имало залепени още скъпи марки

Една от най-известните и скъпи пощенски марки в САЩ "Обърнатата Джени" е била залепена на плик, с който в избирателен участък в САЩ е пристигнала бюлетина на състоялите се неотдавна частични избори за членове на Камарата на представителите и на Сената на Конгреса. Номиналната стойност на една марка с изображение на биплана "Кертис-Джени" е 24 цента. 

Тя е пусната в обращение в САЩ през 1918 г. в чест на първата въздушна пощенска пратка. Погрешка обаче на марката самолетът бил обърнат. До наши дни от серията са се запазили около 90 пощенски миниатюри, като по оценка на експерти цената им е около 200 000 долара едната. 

По всичко изглежда, че човекът, изпратил писмото, не е намерил какви марки да залепи на него, тъй като освен "Обърнатата Джени" е използвал и други, които също представляват голяма рядкост. На същия плик е имало още 2 марки от 30-те години на миналия век и една от времето на Втората световна война. 

Родстром е казал на журналистите, че на плика не е имало обратен адрес, така че марките не могат да бъдат върнати на собственика. Отгоре на всичко бюлетината е била невалидна и гласът не е зачетен, тъй като законите в САЩ изискват върху плика да има посочено име и адрес на гласоподавателя. 

"Сега пликът с ценните марки принадлежи на държавата" - твърди Родстром. Той предполага, че човекът, извършил необичайната постъпка, сигурно страда от болестта на Алцхаймер.