Разни

Психиатър в Холивуд.

Ако в Холивуд заявите, че нямате психиатър, веднага ще ви сметнат за луд.

Гласове за топ вицове : 5 ( 1 глас)

Среден пръст

Иванчо много обичал като види някой наведен да му слага среден пръст. Като умрял бил разпределен за рая. Тъкмо се навел Свети Петър да му отключи райските врати и Иванчо по навик му направил номера със средния пръст. Това страшно ядосало Светиите и решили да го изпратят за наказание в ада. Предават го на дяволите да го варят в казана. След известно време главния дявол отишъл да види как върви наказанието на Иванчо и какво да види: дузина дяволи се въртят около казана и нито огън, нито пара. - Защо не гори огъня? - Ами я се наведи ти да го да го запалиш

Гласове за топ вицове : 4.8 (5 гласа)

И какво стана?

- Преместиха часовниците с час напред. - И какво стана? - Преди ми ставаше в леглото, а сега в автобуса.

Гласове за топ вицове : 5 (2 гласа)

Пиян се качва на такси

Пиян се качва на такси и казва на шофьора: - Карай ме у дома!.. - А по-точно? - Ами,.. в хола...

Гласове за топ вицове : 3.9 (4 гласа)

Пълна тъмнина

Нощ. Пълна тъмнина. На улицата се разминават двама дрогирани. - Ъ-ъ-ъ... извинявай, ама тва дет свети горе слънце ли е или луна? - Ами-и-и-и... не знам, аз не съм от тука.

Гласове за топ вицове : 4.4 (2 гласа)

Наркоман на преглед

Наркоман отива на преглед. Доктора му казва: - Ще ти предпиша тука едни тревички да пиеш. - Хм, ти още малко и ще поискаш спринцовки да смъркам.

Гласове за топ вицове : 3.9 (4 гласа)

Между пияници

Между пияници: - Вече закусва ли? - Не, нито капка.

Гласове за топ вицове : 4.4 (2 гласа)

Телефонно обаждане в пожарната

Телефонно обаждане в пожарната: - Ало, пожарната ли е? - Да. - Слушайте сега да ви разправя за какво става дума... Значи, преди три години имаше у нас един купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия. - И какво? - Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата. - Е? - А миналата година пак правихме един купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата... - Е?

Гласове за топ вицове : 5 (2 гласа)

Игра за наркомани

Игра за наркомани: Нужни са стая, два стола, много хашиш и двама наркомани. Сядат, надрусват се яко и после единият излиза от стаята. Другият трябва да познае кой от двамата е излязъл.

Гласове за топ вицове : 4.4 (2 гласа)

радио Ереван

Питали радио Ереван, каква е разликата между руската сватба и руското погребение!
Разликата е с един пиян по-малко.!

Гласове за топ вицове : 5 ( 1 глас)